Nathalie Simons

In 1968 ben ik geboren in het schone Brabantse land. Na een kleine omweg via Noord Limburg heb ik mijn studie Rechtsgeleerdheid in Utrecht gevolgd. Ik studeerde zowel privaatrechtelijk als strafrechtelijk af.

Naast mijn studie deed ik bestuurlijke ervaring op binnen het Utrechtse vrouwelijke studentenleven.

In Breda begon ik mijn loopbaan als advocaat en was ik bestuurslid van de Jonge Balie waarna ik in 1999 afreisde naar Arnhem. Tot 2006 werkte ik bij Hekkelman als familierechtadvocaat en startte toen mijn eigen familierechtkantoor, Nathalie Simons Familierecht, dat na 5 jaar overging in ons huidige kantoor.

In mijn tweede jaar ben ik mij al gaan specialiseren in het familierecht. In 2001 behaalde ik de familierechtspecialisatie-opleiding VPFA, en in 2002 de VAS(mediator), thans samengevoegd als vFAS (Vereniging voor Familierecht en ScheidingsAdvocaten, www.verenigingfas.nl). In 2005 behaalde ik het examen als forensisch mediator(fm). In 2009 volbracht ik de opleiding tot collaborative divorce laywer (overlegscheiding).

Naast mijn werk als advocaatmediator coach ik volwassenen en kinderen die in aanraking komen met scheiding en aanverwante problematiek. Daarnaast ben ik bestuurslid van de Stichting HeartbeatGala, een stichting die geld inzamelt voor kinderprojecten.

Ik ben gehuwd en heb drie kinderen.

simons@simonsenzwarts.nl